Jobbig helg

Den här helgen har allt inte riktigt gått som det skulle. Julia ringde i lördags och sa att Guffis öga var uppsvullet och det rann var ur det. Veterinären fick komma på kvällen och det visade sig att han hade ett infekterat sår i ögonlocket. Inga skador på ögat som tur var. Så nu får han penicillin varje dag och får stå i liten hage med Peppe, som är sur för att han inte får gå runt som han vill på gården. Men Guffi vill ha lite sällskap.

Vi skulle på Harry Potter på kvällen och äta middag ut lite tidigare. Linnea skulle med och några av Emils kompisar. Men det slutade med att Linnea hämtade mig i stallet och vi fick äta på vägen och dom andra åt inne i stan. På Sibylla träffade vi Bea, våran klasskompis från gymnasiet. Men vi hann till bion och där var det fullt med folk! Och resten av våran klass var där kändes det som. Läraren Svante, och Michel och Josefine. Var ju ganska roligt att vi lyckades träffa alla på samma kväll eftersom vi knappt träffat någon det senaste 1,5 året. Filmen var bra och jag har inte läst böckerna.

I söndags fick jag åka till stallet igen. Skulle ha ridit en tur med Maja men fanns ingen häst kvar eftersom Guffi är sjuk och en annan hade tappat en sko. Så jag myste och medicinerade Guffi. Sedan åkte jag och mamma och köpte lite juldekoration och mat.

Igår hade Emil uppkörning och nu har han körkort! Jag visste att han skulle klara det, men han var nervös. Så ikväll ska han komma och hämta mig efter min ridlektion. Så grattis till min världsbästa sambo!

Nu ska jag limma och tejpa ihop några ramar så vi kan sätta upp dom på väggen sedan.

Kattvakt

Just nu sitter jag i soffan och bredvid mig ligger Blixten och myser. Fast han är lite misstänksam när hundarna utanför skäller. Och när jag kliver upp går han omkring och tittar upp i taket. Åskar ligger inne i badrummet bredvid toaletten...men han gillar ju badrummet så han kanske känner sig trygg där. I början var han väldigt orolig och skrek en del, men nu har han legat där inne helt tyst i några timmar...Hoppas han kommer över det snart och blir sitt vanliga jag. Ska försöka få några nya bilder på dom senare. Men så länge får ni se en otrolig söt bild på några av kattungarna jag fotade för någon vecka sedan. Sockersöta är dom verkligen!


Var med och tävla du med!

Jag hittade en tävling i en blogg, priset är ett presentkort på H&M på 2000kr! Det skulle jag verkligen behöva för jag har inte köpt några kläder sedan i somras och min garderob börjar blir ganska tråkig.
Var med och tävla du med!


Arg på DinTur

Ikväll på väg hem från min extraridlektion blev jag så irriterad på busschauffören och allt som har med bussar, busskort och annat som DinTur tar hand om i länet. Så jag har nyss skickat iväg ett mail till dom där jag förklarade min situation igen, berättade om den otrevliga chauffören (inte första gången för hennes del!) och ett liten förslag på hur de kan göra bussresandet härifrån bättre.
Så nu har jag avreagerat mig och det känns mycket bättre.

Ridlektionen gick mycket bättre idag än igår. Min häst hade lugnat ner sig och lyssnade mycket bättre. Så det är jag glad för.

Imorgon kommer mamma hit med min myspojkar Åskar och Blixten som ska bo med oss några dagar när mamma åker bort. Hoppas dom kommer trivas även om dom inte får gå ut. Men dom springer mest bara ut och in hemma, så det går nog bra. Jag kommer iallafall blir glad av att få lite sällskap på dagarna eftersom Emil bara är borta och jobbar hela tiden.

Möjlighet att hyra studio

Nu har jag kontaktat en annan fotograf som hyr ut sin studio och det är dessutom okej att fotografera djur i den. Så om någon av er som läser här vill fotografera era djur i en riktig studiomiljö, så finns det nu tillgängligt hos mig. Det skulle vara jätteroligt att få göra detta nu för jag har inte fotograferat djur i studio förut, bara människor. När min nya hemsida är klar kommer jag att göra om prislistan och då kommer det även upp paketpris på fotografering i studio.

Så hör av er om ni vill bli fotade i studio!

Hej mitt vinterland

Äntligen! SNÖ! Nu har äntligen snön kommit till mig också. Och jag har verkligen längtat. Hade tänkt rida idag...men eftersom Dinturs hemsida inte fungerar så tänker jag inte chansa på att bussarna går eftersom det har kommit 2-3dm snö och på ST.nu stod det att dom hade lite problem med bussarna. Så Guffi får stå och bli nersnöad idag. Imorgon skulle det bli bättre väder så jag hoppas att snön är kvar då. Isåfall blir det galopp i snön!

Men idag ska jag istället hitta på andra saker. Har lite skoluppgifter att göra och andra småsaker. Kanske måste ge mig ut och handla med Emil sedan, om jag inte kan få honom att göra det själv.


Tisdag

Igår och idag har jag suttit och redigerat bilder. Och helt plötsligt hittade jag en favorit bland bilderna på hästarna jag fotade för ett tag sedan. Vad tycker ni?

Modell: Trollrik

Nu ska jag ta tag i lite skoluppgifter och sedan blir det diskning. Emil är och kör halkbana så jag hoppas att det går bra för honom och att han inte kör på för mycket älgar och saker.