Kattvakt

Just nu är vi kattvakt åt Vilgot och Brasan. Det är hår överallt! Men det är mysigt ändå, Brasan springer efter en nästan hela tiden och Vilgot hittar på bus. Ännu har inget gått sönder i alla fall.


Studentfotografering!


Det är alltså en paketpris som ni betalar tillsammans! Bilderna kan ni använda i tackkort, publicera på internet (med mitt namn) eller framkalla i små storlekar. Fler bilder går att köpa till, se prislista på min hemsida. Du kan även boka en fotografering själv, men då gäller andra priser. Hör av er om ni har några frågor.

Myline's Kitty

Här kommer två fina bilder på Kitty som jag fotograferade till sammans med Ester och två andra hundar i söndags. Blev så många fina bilder så är svårt att välja några att visa. Det kommer bilder på de andra hundarna också snart.


Myline's Ester

I söndags åkte jag ut i det fins vintervädret och fotograferade fyra vackra hundar hos en uppfödare. Perfekt väder och omgivning så det blev många fina bilder. Tänkte börja med att visa denna här vackra damen, Ester.


S*Juniskärs Gordon Gemella och Gema

Här kommer tre bilder på det otroligt söta syskonparet Gordon och Gema. Här var de 9 veckor och nu är de 11 veckor och får snart åka till sina nya familjer. Jag blir så himla sugen på att skaffa katt när man fåt fotografera sånna här sötnosar! Fast jag har ju redan ett monster hos mamma, men han vill inte bo med mig och Emil i lägenhet och absolut inte utan Blixten.