Studentfotografering!


Det är alltså en paketpris som ni betalar tillsammans! Bilderna kan ni använda i tackkort, publicera på internet (med mitt namn) eller framkalla i små storlekar. Fler bilder går att köpa till, se prislista på min hemsida. Du kan även boka en fotografering själv, men då gäller andra priser. Hör av er om ni har några frågor.

Kommentarer
Postat av: Julia

Du red efter mig mot byn men vet inte vad som hände med dig sen ;p

2011-02-17 @ 22:54:01
URL: http://spjulia.blogg.se/
Postat av: Julia

Haha ja, om du vill vara en av dem som dör så ;)

2011-02-17 @ 23:23:48
URL: http://spjulia.blogg.se/
Postat av: Julia

Du kommer antagligen bara försvinna på väg till byn... Man får aldrig veta vad som hände... Fast du kanske bara får heta Frida... Det får inte bli någon självbiografi. Jag kommer bara se dig framför mig, men du kan få vara med som Frida och se annorlunda ut. ;)

2011-02-18 @ 14:37:22
URL: http://spjulia.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag måste få fråga... Kommer du ihåg hur det var man gjorde bilderna halvt svartvita? De är både i svartvitt men fortfarande lite i färg... Har för mig att man skulle göra två nya lager och göra olika inställningar i dem...

2011-02-21 @ 12:44:08
URL: http://spjulia.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Livet som ryttare i storstan. TÄVLING PÅ BLOGGEN!

ååh, studentfotografering! :) Så jäkla härlig tid precis innan man skulle ta studenten. Jag fotograferades ju hos Bingo Rimér. Så jäkla kul var det. Speciellt att ha lite annorlunda studentbilder än vanliga tråkiga som alla andra har (syftar på de dem tar i skolan)SV: ååh, det där var smart tänkt! så ska jag göra :)

2011-02-22 @ 09:28:48
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: