Blåsippa

Tänkte jag skulle slänga upp en bild på en blåsippa så här sista april. De växer nästan utanför dörren här hos mig, underbart!


Imorgo kommer jag att stå i collectingring på Kraftur Light och fotografera alla fina ekipage. Första tävlingen för året, ska blir roligt.

Jag har fått ett till jobb, vilket ska jag välja? Har nog redan bestämt mig ändå.

Körkort!

Kom precis hem med mamma bil, efter att jag tagit körkort! Äntligen! Så nu kan jag åka runt (nästan) vart jag vill och fotografera. Det är ju väldigt bra med körkort som fotograf så egentligen är det dumt att jag inte tagit det tidigare, men nu är det gjort iaf. Nu ska jag äta upp den lila maträtten jag gjorde till mig själv och fortsätt med mina äventyr. Hoppas ni är lika glada som jag!

Kurs för Anna Olovsdotter

Förra helgen fotograferade jag under en kurs med Anna Olovsdotter. Jag red även själv för henne en lektion, och det lilla hjälpte mycket kan jag säga! Jag tänkte bjuda på några bilder på deltagarna och deras fina hästar! Det blir alltid så färgglatt när Långlidarna kommer med sina hästar.


En glad nyhet!

I måndags klev jag upp kvart i 4 för att ta första tåget till Stockholm, och vad gjorde jag där? Jo, jag var på en arbetsintervju. Och idag fick jag ett mail...jag fick det! Men ni kan vara lugna, jag ska inte flytta till Stockholm. Jobbet är i Sundsvall och jag kommer att fotografera student och baler i maj och juni. 10e maj ska jag ner på utbildning och sedan får vi ser hur det går. En glad Frida beställde pizza för att fira!

Jag är med och tävlar om en ny mobil!

Jag tänkte att jag skulle försöka vinna en ny mobil. Så här är min motivering:

Min nuvarande telefon köptes för några år sedan och den har varit med om mycket, badat i lera och blivit dränkt i regnet. Själva joysticken fungerar inte alltid, speciellt åt vänster och varje fredag när jag jobbar på travbanan kan inte telefonen ringa, ta emot samtal och sms eller skicka sms mellan 7e och 8e loppet. Även andra små påhitt kan det få för sig när som helst, så man vet aldrig om telefonen fungerar eller inte. Så jag behöver verkligen en ny telefon!

Vill du vara med och tävla så gå in här.

Arko

Tänkte att jag lägger upp en favoritbild på Arko från några veckor sedan. Har ju skrivit att det skulle komma hundbilder, så det är väl bäst jag börjar visa er några fler.

Hund: Arko
Ägare: Monica