Intresserad av nyhetsbrev?

Jag planerar att starta ett nyhetsbrev om tillräckligt många är intresserade. Dessa kommer att inhålla nyheter och erbjudanden som inte går att hitta någon annanstans. Mailadress måste dock fyllas i.

Är du intresserad av nyhetsbrev?
(E-post)
Meddelande:


Golden retriver från i höstas

Jag satt och tittade på lite bilder och tänkte visa er den här söta bilden på en av fyra hundar som jag fotade i höstas vid en brukshundsklubb. Den kunde ligga ner så här på komando, väldigt gulligt!


Objektfoto - Smycken

Idag hade jag redovisning av min senaste fotouppgift - objektfotografering. Det blev tre bilder på min favorithalsband. Det i mitten fick jag av mamma i julklapp och det är handgjort och köpt på en julmarknad för hantverkare.

 


Fotobok

Ikväll har jag suttit och funderat och kommit fram till att jag ska börja göra fotoböcker åt kunder. Har tittar på olika alternativ och hittat ett som jag tror kommer passa mig utmärkt.

Därför tänkte jag höra om någon vill hjälpa mig med att göra en testbok. Är det någon av mina tidigare kunder eller någon som vill genomföra en fotografering, som vill göra en fotobok? Självklart behöver ni då inte betala det pris jag tänkt ta senare, utan bara tillverkningspriset och frakten. Hör av er till mig, antingen med en kommentar här i min blogg eller maila på info@fridabennerman.se. Försten till kvarn som gäller!

Julia #2

Jag lägger upp två till bilder på Julia sedan förra veckan.

Modell: Julia

Olga #2

Här kommer två till bilder på Olga. Älskar hennes hår!

Modell: Olga


Juniskärs Sibiriska katter - Glafira

Idag har jag varit och fotograferat små söta Sibiriskt kattungar och deras mamma. Man ville ta med sig allihopa hem! Och jag tror att tre av dom försökte följa med för dom la sig och sov i min kameraväska. Några av dom har fortfarande inte någon bestämt köpare, så leter du efter en sån här gullig katt, besök Juniskars.se. Här kommer två bilder på Glafira.

Modell: S*Juniskärs Glafira (Safira)

2010 - December

I december fotade jag inte så mycket med det blev syskonporträtt och vintriga bilder på Kolhaukur och Emelie.


2010 - NovemberI november blev det mycket hästar och katter. Snön kom också!

2010 - Oktober

I oktober flyttade vi till lägenheten och fick utsikt över kyrkan på berget. Fotograferade även höstbilder med Frida och några otroligt söta vovvar.


2010 - September

I september fotade jag mer hästar och hundar och även naturbilder till skoluppgifter.


Julia #1

Modell: Julia

Här är två favoriter på Julia. Dom var så himla duktiga båda två! Ni kommer att få se många fler bilder innan jag är klar kan jag säga.


Olga #1


Modell: Olga

Igår hade jag hyrt en studio för att göra min skoluppgift, och ge Emils lillasyster hennes julklapp. Det var en väldigt fin studio och allt fungerade som det skulle. Och vi hade väldigt roligt. Emils mamma och deras utbytesstudentsyster Olga var med. Så först bjuder jag på dessa bilder på Olga.

2010 - Augusti

I augusti gjorde jag mitt första fotojobb med hästar som inte var islandshästar. Dessutom började jag på folkhögskolan och hade två roliga uppgifter.


2010 - JuliI juli jobbade jag mest och fick några fina bilder på Sigrid.

2010 - JuniI juni var vi på semester och fotade mycket djur.

2010 - Maj


Det blev mycket katter och hästar i maj, nyfödda föl, kattungar och islandshästtävlingar.

2010 - April

I april var det påsk och vi åkte på min brors konfirmation i Danmark och Emil lekte Captain Morgan.

2010 - Mars

I mars åkte vi till Vemdalen igen med Emils familj.


2010 - Februari

Åkte till Vemdalen och Emil roade sig med att åka sprak dagen vi inte orkade åka skidor.


2010 - Januari

Jag tänkte att jag skulle göra en sammanfattning med bilder från förra året. En del har ni sett, en del inte. Så vi börjar med januari.

I januari var det mycket snö och kallt. Fotade hästarna i hagen och lite naturbilder.


Nyårsdagen

Idag har jag och Emil bara varit hemma och tagit det lugnt. Mamma var i stallet och hjälpte till att mocka efter att hästar, men efter min lilla olycka i torsdag så kunde inte jag hjälpte till för min ena arm har så ont så den har ingen ork att göra något.

Jag har suttit och petat på den nya designen till hemsidan. Börja blir bra nu! Så inom en snar framtid hoppas jag att hemsidan får en ordentlig makeover som jag kommer trivas med länge. Har dessutom letat reda på nästan alla bilder i portfolion och redigerat om lite. Dessutom kommer det upp en del nya bilder. Alla bilder från höstens alla fotograferingar, några har ni sett och andra inte. Så jag hoppas att ni också ser fram emot detta, för det göra jag!