Hundkurs

Igår var jag på en hundkurs och fotograferade deltagarna om de ville. Blev några som ville ha bilder på sina hundar och det blev många fina bilder. Tänkt började med att visa den första hunder jag fotograferade och jag blev glatt överraskad över hur bra han passade in med bakgrunden, väldigt lyckat! Fler hundbilder kommer den närmaste tiden kan jag lova.

Hund: Dobtancier's Xzpert
Ägare: Camilla

Projektarbete: Västernorrland by night


Detta var mitt projektarbete i tre veckor. Jag har alltid tänkt "det där skulle man ha fotat, om man haft stativet med sig!" vilket jag aldrig har. Därför bestämde jag mig för att genomföra detta och faktiskt ta med stativet!
Högst upp har vi Högakusten bron och supermånen från i lördags. Sedan har vi tre utsiktsbilder över Sundsvall och bilden längst ner till vänster är Timrå kyrka.

Vårdesign

Eftersom jag inte har så mycket att göra här hos mamma så tog jag tag i det här med att fixa en ny design. Det snöade på förra, och nu börjar till och med jag inse att vinterna är över och våren är på väg. Jag gillar vintern, men våren är precis lika bra. Dessutom matchar bloggen med hemsidan nu, vilken jag tycker är bra eftersom de hör ihop.

Hoppas ni också gillar det!

Hundfotografering

Har nyss kommit till mamma efter att ha fotat en söt schäfer i vårsolen. Men eftersom jag glömde sladden till kameran kan jag inte visa er några bilder just nu. Jag ska istället ligga här i soffan och försöka göra iordning bilderna inför redovisningen imorgon. Vi har haft projektarbete i några veckor och jag har sysslat med något jag inte gjort förut så mycket. Resultatet kanske kommer i morgon.

Först tänkte jag gå upp till stallet och gå en promenad med Guffi, men det började blåsa så mycket helt plötsligt så jag gav nog upp den idén. Jag ska ju upp ikväll och rida lektion, så han kommer få motion ändå.

Hoppas ni har en trevlig tisdag i vårsolen!

Äntligen!

Nu har jag äntligen fått klart den nya designen på hemsidan! Har väntat länge på detta och suttit och småfixat lite varje dag. Nu är den äntligen uppe, så gå in och titta och berätta gärna vad ni tycker. Ta gärna del av erbjudanderna också. Jag är jättenöjd och vill tacka Tina och hjälpt mig otroligt myket. Tack!

Till hemsidan

1 bild i timmen i tre dagar

I tre dagar har vi haft en roligt uppgift, vi skulle fota en bild varje timme så jag tänkte jag skulle visa er slutresultatet.

Här är dag 1 - måndag 28 februari.Här är dag 2 - tisdag 1 marsHär är dag 3 - onsdag 2 mars