Camilla & Joakim

På midsommarafton var det Camilla och Joakims bröllop i Lögdö kyrka. Jag fick äran att föreviga detta på bild och här kommer de första bilderna från dagen. De hade amerikanskt tema på bröllopet vilket gjorde det hela väldigt personligt, det var verkligen deras bröllop.
 

Bröllop och nytt objektiv

På fredag är det dags för årets första och förhoppningsvis inte sista bröllop. Därför var jag i söndags och köpte ett nytt ljusstarkare objektiv så jag ska klara av att fotografera brudparet i kyrkan. Jag ska hem till mina gamla trakter utanför Sundsvall för detta bröllop och det ska bli riktigt roligt.

För att inviga objektivet fick mina fina goa katt Müsli stå modell, något hon lyckas med riktigt bra ibland.


Müsli


Utsikt från 7e våningen


Tävling hos tvspelsweb.se

Tema: Människor

Om jag vann skulle jag använda värdechecken till att köpa en TTL förlängningskabel. Det skulle verkligen underlätta vid fotograferingar med blixt om man kunde placera blixten var man ville och skapa bättre bilder. Jag som precis har startat mitt företag som fotograf skule verkligen bli glad av att vinna detta och kunde köpa utrustning som underlättar mitt arbete.

Bjärme Gård föl 2011

Eftersom vi är mitt uppe i föltider nu tänkte jag bjuda på lite ovisade fölbilder från förra året. Dessa två söta fick jag nöjet att fotografera för snart ett år sedan, två små riktigt söta föl.

Har fått föl i år? Boka en fotografering för att föreviga denna första fantastiska tid!

Studenterbjudande