Ängomdrevets hundar

För någon vecka sedan fotograferade jag tre taxar. Deras ägare har precis startat kenneln och första kullen beräknas till i höst. Mer om dom kan ni läsa här.


Herkules #2

Jag tänkte att jag visar er några fler av bilderna på Herkules. Han är ju så snygg!


Herkules #1

Idag var jag och hälsade på Josefine och hennes fina kille Herkules. Jag hade en fotoidé som jag behövde Herkules snygga skäckfärg och blåa ögon till. Och detta blev resultatet! Jag är väldigt nöjd med bilderna så det kommer nog komma upp flera här, och någon hamnar nog i portfolion.

Herkules från Solbacken1

Om ni vill läsa mer om Josefine och Herkules, besök deras blogg, Isbitarna.se. Där kan du även läsa om Sabina och Nina och deras islandshästar. En väldigt rolig och läsvärd blogg som alla häst, speciellt islandshästintresserade borde läsa!

En regnig fredag

Bilderna från tävlingen har legat ute på hemsidan i några dagar nu, så har ni missat det, gå in och titta! Tänkte att jag bjuder på två bilder på tjejerna från mitt stall som var med och tävlade. Den ena gick till B-final och den andra till A-final. Duktiga tjejer, och hästar!

Julia och Geisli från Långliden


Moa och Hrappur frá Skollagróf

Årets första tävling

Idag har jag varit på Krafturbanan och fotograferat hela dagen! Vilken snålblåst det var! Man blev kall som in i bomben! Det var många fina ekipage på banan, och tyvärr en del missöden och missar i reglerna. Men en lyckad dag allt som allt. Bilder kommer sent ikväll eller imorgon, så håll utkik om ni är intresserade.