Fotografering av nästa uppgift

Efter mycket tänkande och planerande av nästa uppgift tog jag med mig min pojkvän upp till stallet och min häst Guffi. Pojkvännen fick agera assistent. Jag fick fram det resultatet jag var ute efter så jag är nöjd med bilderna, men ni får inte se resultatet nu. Har suttit och stirrat mig blind på bilden i någon timme, men den är inte klar ännu. Så jag fortsätter imorgon istället. Det ska vara klart på onsdags, så då får ni se resultatet.

Digitalfotografi på Hällefors folkhögskola

Nu har jag börjar plugga på distans på Hällefors folkhögskola så det kommer att dyka upp lite bilder från olika uppgifter vi får. Första uppgiften gick ut på att man fick ett ord från en annan deltagare som man skulle skapa en bild till. Jag fick ordet Panik och detta är mitt resultat.

Modell: Emil
(Han har ketchup i ansiktet och är inte död på riktigt!)

Gårdagens fotografering

Igår var jag i Laggarberg och fotograferade tre hästar tillsammans med deras ägare. Tre mycket fina tävlingshästar. Det var första gången jag fotograferade hästar som inte var Islandshästar. Det blev många fina bilder så här ska ni få två smakprov.

Kattunge

Idag har jag varit på Riiby Gård och fotograferat en barbackalektion. Bilderna kommer sedan att dyka upp på deras hemsida och även i mitt arkiv.

Så länge får ni njuta av denna bild på en liten kattunge.


En händelserik vecka

Det är många som har hört av sig angående mitt sökande efter nya modeller, vilken jag tycker är väldigt roligt. Den första fotograferingen blir förhoppningsvis till helgen. Vill du veta mer om detta, läs lär eller kontakta mig på info@fridabennerman.se

Jag har även träffat en fotograf som har studio i närheten som behöver lite extrahjälp vid vissa tillfällen. Så där kommer jag att hoppa in när jag behövs och förhoppningsvis lära mig mycket.

En annan fotograf som jobbar på Bergsåkerstravbana och fotograferar vinnarna har frågat om jag vill hoppa in för honom när han inte kan få ledigt från sitt riktiga jobb. Detta skulle vara väldigt lärorikt och nyttigt, eftersom det är oftast mörkt ute när det är trav på kvällen.

Om en vecka åker jag ner till Hällefors folkhögskola och börjat mitt år där. Förhoppningsvis blir det ett lärorikt år men många nya erfarenheter. På onsdag är jag hemma igen.

Hej

Jag har skapat den här bloggen för ni ska få en liten inblick i var jag sysslar med.
Här kommer jag att skriva om fotouppdrag och visa bilder.
Jag kommer även att berätta om tävlingar och evenemang jag fotograferar under.
Även några speciallerbjudanden kommer att dyka upp!

Besök min hemsida för mer infomation
www.fridabennerman.se