Hösttema: Frida #2

Nu har jag och Emil varit och storhandlat med mamma. Så nu är det gjort. Hade tänkt köpa ett torkställ men de var slut så det får bli en annan dag.

Här ska ni få se en till av bilderna på Frida. Det här är nog min favoritbild från igår. Hoppas att Frida också blev nöjd.Modell: Frida H.

Dessutom har jag hittat ännu en tävling jag är med i. Emma Bertilsson har en tävling där man kan vinna ett presentkort från sumopix.com. Så var med och tävla ni också! Sista dagen är på fredag.

Hösttema: Frida #1

Som jag skrev i det tidigare inläggen skulle jag antagligen lägga upp lite bilder idag. Och här kommer två favoritbilder på Frida från igår. Ni kommer antagligen få se fler fram över.

Modell: Frida H

Onsdag med tyggvärk

Igår på min ridlektion fick jag himla ont i ryggen. Brukar få det ibland, men den här gången tänkte jag nästan kliva av hästen. Så när jag kom hem blev det linement och nu har jag smörjt in det igen. Så därför tar jag en ledig dag. Kunde inte somna om när Emil gick så var väl lika bra att ta fram datorn. Har massor med roliga bilder att ta tag i. Hundarna från i fredags, Ingelas bilder från i söndags och igår fotade jag min barndomskompis Frida med hösttema. Det är hon som är med på bilden med vitsippor på min hemsida under Portfolio-Människor. Så idag kan det nog dyka upp en del bilder. Kanske har tid att försöka börja på en ny layout till hemsidan också. Den ska nämligen göras om, även portfolion och prislistorna.

Ha en trevlig dag! Jag ska försöka även om min rygg inte är med idag.

Fredag

Jag har nyss ätit frukost. Om några timmar ska jag iväg och fota massa hundar. Jag tror att det blir riktigt roligt. Hoppas det finns någon fin plats med höstlöv som fallit till marken där vi kan ta några bilder. Tänkte även försöka få till några bilder till fotouppgiften som ska vara klar på måndag, så jag hoppas att det lyckas.
Just nu blir jag bländad av solen genom vardagsrumsfönstret. Det är blå himmel och soligt ute, men -7 grader! Burr! Det blir långkalsonger och tjocka vantar idag.

I onsdags var min gamla klasskompis Julia med mig till stallet. Det var väldigt roligt att träffa henne igen, och hon tyckte det var lika roligt tror jag. Jag hade lånat en häst åt henne så vi red ut i den fina höstvädret på en ganska lång tur. Vi hade tänkt ta med min kamera så hon kunde fota mig och Guffi, men den glömde vi hemma hos mamma typiskt nog. Får ta med mig någon annan som kan hjälpa mig med det en annan gång.

Jag har dessutom hittat ännu en tävling om ett presentkort från sumopix.com hos Caroline Dahlén. Hoppas jag vinner så jag kan fixa en tavla till köket eller sovrummet.

Födelsedagsveckan över

I torsdag fyllde jag år. Så nu är jag 20 år, men tror fortfarande att jag är 17 ibland, jag hängde inte riktigt med under dessa år känns det som. Iallafall så har jag haft fullt upp med bakande och förberedelser inför födelsedagsfirandet som var i lördags. I fredags bråkade jag med marängbotten till min tårta och på lördagförmiddag bakade jag muffins, finska pluttar (läs pinnar) och Brysselkex i världens fart! Sedan kom mormor och mamma och Emils mammas familj och Linnea och åt nästan upp allihopa. Tårtan gjorde stor succé tror jag.

Igår tog vi det ganska lugnt. Hade tvättid på förmiddagen och sen fick vi klä hela lägenheten med kläder eftersom dom inte hinner torka i torkrummet. Vi var lite trötta så vi tittade på Dexter nästan hela dagen. Mycket spännande, men annorlunda serie. Vid halv 5 kom mamma och hämtade mig, jag skulle nämligen få besök av en sadelutprovare. Så vi gick upp till stallet och tog in Guffi. Sedan provade jag 5 olika sadlar och bestämde mig för den första jag provade. Så fort jag satte mig i den kände jag att den här var perfekt! Så nu har jag äntligen en sadel åt Guffi.

Så idag tog jag min premiärtur i den nya sadeln och det gick väldigt bra. Och Guffi är så söt när han har massa vinterpäls, en liten björn ser han ut som! På vägen hem fick jag även tillfälle att fotografera Sköns kyrka igen, fast från ett annat håll. Men den bilden får ni nog se imorgon. Stället bjuder jag på en favorit från förra veckans fotoäventyr ner till vattnet, som jag äntligen hittade! Varsågoda och njut.


Sköns kyrka

Idag tog jag och Emil en promenad till Ica Maxi och på vägen går man förbi Sköns kyrka. Jaha? tänker väl ni nu. Men saken är den att den här kyrkan ligger så otroligt vackert. Högst uppe på en kulle på väg ner i en dal. Runt omkring växer det skog och nu på hösten är det otroligt fint med alla färger. Så nu fick kameran följa med, men det var dimma så kyrkan syntes inte. Jag har velat fotografera den här kyrkan i flera år! Men när jag kom hem hade nästan all dimma försvunnit och nu för en liten stund sedan så såg man kyrkan från våran balkong, men en vackert ljus. Så här har ni resultatet!